Zemljevid
Po petdesetih letih je mladinska veroučna skupina pod vodstvom režiserke Ljudmile Turnšek (por. Treven) nadaljevala tradicijo pasijonskih iger v Laškem Preberi več
Oživitev pasijonskega dogajanja v Laškem še  v času, ki ni bil naklonjen javnemu predstavljanju verskih  vsebinam,   predstavlja nekakšen most med zgodovinsko tradicijo z začetki v  17. stol.  v   čas 20 . in 21. stoletja.
V počastitev nove maše Jožeta Hrastnika je bilo v atriju župnišča Laško, v mesecu juniju in septembru 11 uprizoritev. Avtobusi so prihajali iz oddaljenih krajev Slovenije in avstrijske Koroške.

Martin Hrastnik

PASIJONSKE IGRE