Zemljevid  

Zadnji družini, ki sta živeli v Repičevi Dragi

Na fotografiji sta družini Nemanič in Leščanec, ki sta še edini živeli v Repičevi Dragi, kasneje sta se v začetku sedemdesetih let obe družini preselili v sosednji Rakovec pri Metliki. Na fotografiji so v zadnji vrsti: z litrom v roki Franc Nemanič (roj. 1914), Alojz Leščanec (roj. 1932). V drugi vrsti so od leve: Franc Nemanič (roj. 1951), Ivanka Nemanič (roj. 1918) in Stanka Leščanec. V tretji vrsti od leve stojijo: bratranec Stevard Nemanič, v naročju sestra Ivanka Nemanič (roj. 1959), sosed Jože Leščanec in njegov bra ...

Preberi več

Na fotografiji sta družini Nemanič in Leščanec, ki sta še edini živeli v Repičevi Dragi, kasneje sta se v začetku sedemdesetih let obe družini preselili v sosednji Rakovec pri Metliki. Na fotografiji so v zadnji vrsti: z litrom v roki Franc Nemanič (roj. 1914), Alojz Leščanec (roj. 1932). V drugi vrsti so od leve: Franc Nemanič (roj. 1951), Ivanka Nemanič (roj. 1918) in Stanka Leščanec. V tretji vrsti od leve stojijo: bratranec Stevard Nemanič, v naročju sestra Ivanka Nemanič (roj. 1959), sosed Jože Leščanec in njegov brat Anton Leščanec. Fotografijo je posnel Stane Nemanič, Stevardov oče.

Fotografijo je prispeval Franc Nemanič z Rakovca.

Slika

Lokacija

Informacije

Čas, ki ga prikazuje slika

1959

Obdobje nastanka slike

20. stoletje

Kraj

Metlika

Osebe na fotografiji

družini Nemanič in Leščanec

Ključne besede

družina, sosedi

Datum objave

30.05.2019 06:43

Zadnja sprememba

30.05.2019 06:43

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam