Zemljevid  

Vodili so predvojaško vzgojo na Bistriškem, 1962

Vodstvo tečaja predvojaške vzgoje v Ilirski Bistrici v juliju 1962 na Ravnicah nad Ilirsko Bistrico, kjer so bili vrsto let tereni za vaje iz vojaških veščin. V ozadju Bistriška dolina s cerkvijo sv. Petra, Lesonitom, ko se je iz dimnika še kadilo in stavbo nove osnovne šole Dragotina Ketteja, ki je tedaj bila še v gradnji (odprta šele naslednje leto). V sredini, komandant tečaja upokojeni major Anton Barbiš, z leve predavatelj Dimitrij Grlj, inštruktor Karlo iz Kopra in na desni predavatelja Ivan &S ...

Preberi več

Vodstvo tečaja predvojaške vzgoje v Ilirski Bistrici v juliju 1962 na Ravnicah nad Ilirsko Bistrico, kjer so bili vrsto let tereni za vaje iz vojaških veščin. V ozadju Bistriška dolina s cerkvijo sv. Petra, Lesonitom, ko se je iz dimnika še kadilo in stavbo nove osnovne šole Dragotina Ketteja, ki je tedaj bila še v gradnji (odprta šele naslednje leto).

V sredini, komandant tečaja upokojeni major Anton Barbiš, z leve predavatelj Dimitrij Grlj, inštruktor Karlo iz Kopra in na desni predavatelja Ivan Šuštar in Vojko Čeligoj.

Vč/463

Slika

Lokacija

Prikaži lokacijo

Informacije

Avtor originalnega gradiva

nn

Čas, ki ga prikazuje slika

1962

Obdobje nastanka slike

20. stoletje

Osebe na fotografiji

Vodstvo tečaja za predvojaško vzgojo, 1962

Ključne besede

Predvojaška, tečaj, vodstvo tečaja 1962

Datum objave

18.05.2020 16:20

Zadnja sprememba

18.05.2020 16:20

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam