Vodili so predvojaško vzgojo na Bistriškem, 1962

Vodstvo tečaja predvojaške vzgoje v Ilirski Bistrici v juliju 1962 na Ravnicah nad Ilirsko Bistrico, kjer so bili vrsto let tereni za vaje iz vojaških veščin. V ozadju Bistriška dolina s cerkvijo sv. Petra, Lesonitom, ko se je iz dimnika še kadilo in stavbo nove osnovne šole Dragotina Ketteja, ki je tedaj bila še v gradnji (odprta šele naslednje leto). V sredini, komandant tečaja upokojeni major Anton Barbiš, z leve predavatelj Dimitrij Grlj, inštruktor Karlo iz Kopra in na desni predavatelja Ivan &S ...

V sredini, komandant tečaja upokojeni major Anton Barbiš, z leve predavatelj Dimitrij Grlj, inštruktor Karlo iz Kopra in na desni predavatelja Ivan Šuštar in Vojko Čeligoj.

nn

Vodstvo tečaja za predvojaško vzgojo, 1962