Zemljevid  

V družbi sestrične in bratrancev, 1969

Fotografija je spomin na praznovanje birme sestrične Dorice Cvikl (je ni na fotografiji) pred petdesetimi leti v Šmarju pri Jelšah. Od leve: Milena Jager (por. Gajšek), Cvetka Žmaher (por. Škoflek), Jožek Artnak in Slavko Cvikl. Bratranec Jožek (v beli srajci) je bil zelo navdušen nad avtomobili. Tudi kakšnega starega je nabavil in iz dveh naredil enega. Stari fičo je bil eden izmed "ekspontov" shranjenih pod drevesom in smo se spravili nanj za spominsko fotografiranje. Tudi kasneje smo se radi družili in se še mno ...

Preberi več

Fotografija je spomin na praznovanje birme sestrične Dorice Cvikl (je ni na fotografiji) pred petdesetimi leti v Šmarju pri Jelšah.

Od leve: Milena Jager (por. Gajšek), Cvetka Žmaher (por. Škoflek), Jožek Artnak in Slavko Cvikl.

Bratranec Jožek (v beli srajci) je bil zelo navdušen nad avtomobili. Tudi kakšnega starega je nabavil in iz dveh naredil enega. Stari fičo je bil eden izmed "ekspontov" shranjenih pod drevesom in smo se spravili nanj za spominsko fotografiranje.

Tudi kasneje smo se radi družili in se še mnogokrat skupaj ob naših osebnih praznikih poveselili. Na žalost je Milena (v beli bluzi) pokojna 18 let in jo zelo pogrešamo.

Spomini na mladost in naše prijetno druženje pa ostajo za vedno z nami.

Slika

Lokacija

Informacije

Čas, ki ga prikazuje slika

Junij 1969

Obdobje nastanka slike

20. stoletje

Kraj

Šmarje pri Jelšah

Osebe na fotografiji

Milena Jager, por. Gajšek, Cvetka Žmaher, por. Škoflek, Jožek Artnak, Slavko Cvikl

Ključne besede

birma, prazniki, sorodniki, bratranci, sestrične , stari avtomobili

Datum objave

30.04.2019 12:51

Zadnja sprememba

30.04.2019 14:33

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam