skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Zemljevid  

Smrekovec na lep poletni dan

Ko je bila naša družina še zelo mlada, smo radi pohajali po gorskih poteh. Na tale poletni dan leta 1998 smo se odločili, da jo mahnemo na Smrekovec, ki ga iz naših krajev vsakodnevno spoštljivo gledamo navzgor. Do Slemena smo se peljali z avtomobilom, nato pa smo nadaljevali, kot se spodobi, peš. Otroka sta jo veselo mahala pred nama. Pri koči smo se osvežili in okrepčali, nato pa smo se povzpeli do golega vrha. Razgled je ravno zaradi tega veličasten, saj ga ne zastirajo gozdna drevesa. Odpočili smo si, nahranili dušo, nat ...

Preberi več

Ko je bila naša družina še zelo mlada, smo radi pohajali po gorskih poteh. Na tale poletni dan leta 1998 smo se odločili, da jo mahnemo na Smrekovec, ki ga iz naših krajev vsakodnevno spoštljivo gledamo navzgor. Do Slemena smo se peljali z avtomobilom, nato pa smo nadaljevali, kot se spodobi, peš. Otroka sta jo veselo mahala pred nama. Pri koči smo se osvežili in okrepčali, nato pa smo se povzpeli do golega vrha. Razgled je ravno zaradi tega veličasten, saj ga ne zastirajo gozdna drevesa. Odpočili smo si, nahranili dušo, nato pa polni lepih vtisom odšli proti domu. Ta ugasel ognjenik nam je od takrat še ljubši, saj je del spominov naše družine.

Slika

Lokacija

Prikaži lokacijo

Informacije

Avtor originalnega gradiva

Stanka Ledinek

Čas, ki ga prikazuje slika

poletje 1998

Obdobje nastanka slike

20. stoletje

Osebe na fotografiji

Ajda Ledinek, Goran Ledinek

Ključne besede

poletje, Smrekovec, planinski izleti

Datum objave

06.07.2020 08:36

Zadnja sprememba

06.07.2020 08:36

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam