skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Zemljevid  

Sestra in brat leta 1959

Ta fotografija je nastala leta 1959 ob praznovanju dvajsetega rojstnega dneva Milene,ki je sestra Marjana (mojega moža). Sestra Milena je deset let starejša od brata. Bila je njegova skrbna sestra,ki mu je vedno pomagala, da je bilo v šoli vse vredu. Mama Ana,ki je imela veliko dela kot gospodinja je sestra hodila zanj v šolo na govorilne ure. Tudi k zdravniku ga je peljala,če je zbolel. Njuna mladost je bila sromna vendar srečna.  Še sedaj v pozni jeseni življenja sta še povezana,kar zelo združuje naše dru ...

Preberi več

Ta fotografija je nastala leta 1959 ob praznovanju dvajsetega rojstnega dneva Milene,ki je sestra Marjana (mojega moža). Sestra Milena je deset let starejša od brata. Bila je njegova skrbna sestra,ki mu je vedno pomagala, da je bilo v šoli vse vredu. Mama Ana,ki je imela veliko dela kot gospodinja je sestra hodila zanj v šolo na govorilne ure. Tudi k zdravniku ga je peljala,če je zbolel. Njuna mladost je bila sromna vendar srečna.  Še sedaj v pozni jeseni življenja sta še povezana,kar zelo združuje naše družine.             

Vedno smo veseli druženja,kjer Milena in Marjan veliko govorita o spominih na njuno mladost.

Slika

Lokacija

Prikaži lokacijo

Informacije

Avtor originalnega gradiva

Cvetka Škoflek

Čas, ki ga prikazuje slika

1959

Obdobje nastanka slike

20. stoletje

Osebe na fotografiji

Sestra Milena z bratom Marjanom

Ključne besede

sestra,brat,svakinja,mož

Datum objave

25.01.2020 09:13

Zadnja sprememba

25.01.2020 09:13

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam