skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Zemljevid  

Samoupravni časi v Inštitutu za razvoj in raziskave Tomos

Moja mati Tatjana Malec je bila v Inštitutu za razvoj in raziskave Tomos močno vpeta v samoupravljanje - pripravo splošnih aktov. Na fotografiji razlaga le-te zaposlenim, ob njej sedi sodelavka Dragica Sedmak in piše zapisnik. Pogosto je te naloge opravljala tudi za delovno organizacijo Tomos in njene temeljne organizacije združenega dela. Vsak navedeni pravni subjekt je imel po najmanj šestintrideset samoupravnih splošnih aktov, sistem pa je zahteval hiperprodukcijo samoupravnih aktivnosti vse od priprave do obravnave na komisijah, jav ...

Preberi več

Moja mati Tatjana Malec je bila v Inštitutu za razvoj in raziskave Tomos močno vpeta v samoupravljanje - pripravo splošnih aktov. Na fotografiji razlaga le-te zaposlenim, ob njej sedi sodelavka Dragica Sedmak in piše zapisnik. Pogosto je te naloge opravljala tudi za delovno organizacijo Tomos in njene temeljne organizacije združenega dela. Vsak navedeni pravni subjekt je imel po najmanj šestintrideset samoupravnih splošnih aktov, sistem pa je zahteval hiperprodukcijo samoupravnih aktivnosti vse od priprave do obravnave na komisijah, javne razprave in sprejemanja aktov na organih upravljanja.

Slika

Lokacija

Prikaži lokacijo

Informacije

Avtor originalnega gradiva

neznan

Čas, ki ga prikazuje slika

okoli 1975

Obdobje nastanka slike

Po 2. svetovni vojni

Kraj

Koper/Capodistria

Osebe na fotografiji

Tatjana Malec, Dragica Sedmak

Ključne besede

samoupravljanje

Datum objave

06.10.2013 00:26

Zadnja sprememba

27.03.2019 12:03

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam