Zemljevid  

Pred vzponom na zimski Snežnik, 1993

Zimski obiski Snežnika so gotovo poseben izziv za smučarje in planince. Na sliki: nedeljsko zimsko jutro pred Planinskim domom na Sviščakih in vrvež pred vzponom na Snežnik, 1993. Domači smučarji in planinci, v zadnjih pripravah pred vzponom. Vedno pa se jim pridružijo tudi še prijatelji Snežnika iz okolice, tokrat tudi z Goriškega kot kaže slika. Prepoznavni so z leve Darko Rozman, Janko Muha, Cveto Hvala (preds. PD Nova Gorica), Danica Poročnik, Darko Benigar, Aleš in Uroš Poročnik, Mitja Muha, Stana Cubr in še kdo! ...

Preberi več

Zimski obiski Snežnika so gotovo poseben izziv za smučarje in planince.

Na sliki: nedeljsko zimsko jutro pred Planinskim domom na Sviščakih in vrvež pred vzponom na Snežnik, 1993. Domači smučarji in planinci, v zadnjih pripravah pred vzponom. Vedno pa se jim pridružijo tudi še prijatelji Snežnika iz okolice, tokrat tudi z Goriškega kot kaže slika.

Prepoznavni so z leve Darko Rozman, Janko Muha, Cveto Hvala (preds. PD Nova Gorica), Danica Poročnik, Darko Benigar, Aleš in Uroš Poročnik, Mitja Muha, Stana Cubr in še kdo!

Vzpon in smučarski spust s Snežnika je uspel!  vč/279

Slika

Lokacija

Informacije

Avtor originalnega gradiva

Vojko Čeligoj

Čas, ki ga prikazuje slika

1993

Obdobje nastanka slike

Po 2. svetovni vojni

Osebe na fotografiji

smučarji

Ključne besede

Sviščaki, pred vzponom na zimski Snežnik

Datum objave

22.07.2017 14:11

Zadnja sprememba

22.07.2017 14:11

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam