skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Zemljevid  

Moja pokojna tašča in tast Škoflek

Moj mož Marjan je bil  tretji oz. najmlajši  otrok mame Ane in očeta Ignaca. Kot najmlajši in "ne načrtovan" so ga imeli zelo radi in se bali zanj.  Najstarejši pokojni  brat Milan je bil dvajset let starejši, sestra Milena pa deset let, ki se je z njim največ igrala. Tašča je bla gospodinja skrbela je za družino, tast je bil šofer,ki je ponosno opravljal poklic,ki je v tistih časih bil zelo spoštovan. Tašča in tast sta me zelo lepo sprejela,ko sem vstopila v njihovo družino leta 1980. Z ...

Preberi več

Moj mož Marjan je bil  tretji oz. najmlajši  otrok mame Ane in očeta Ignaca. Kot najmlajši in "ne načrtovan" so ga imeli zelo radi in se bali zanj.  Najstarejši pokojni  brat Milan je bil dvajset let starejši, sestra Milena pa deset let, ki se je z njim največ igrala.

Tašča je bla gospodinja skrbela je za družino, tast je bil šofer,ki je ponosno opravljal poklic,ki je v tistih časih bil zelo spoštovan.

Tašča in tast sta me zelo lepo sprejela,ko sem vstopila v njihovo družino leta 1980. Z možem sva si ustvarila družino, vsa leta smo se veliko družili. Bili smo spoštljivi en do druzga.

Čeprav sta že vrsto let pokojna se ju rada spomnim enako naša družina.

Slika

Lokacija

Prikaži lokacijo

Informacije

Čas, ki ga prikazuje slika

1960

Obdobje nastanka slike

20. stoletje

Osebe na fotografiji

tašča Ana in tast Ignac

Ključne besede

tašča,tast

Datum objave

22.02.2021 13:58

Zadnja sprememba

22.02.2021 13:58

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam