skok na glavno vebino izjava o dostopnosti
Zemljevid  

Leon Štukelj in Antonija Sodja

Antonija Sodja se je srečala z g. Leonom Štukljem na njegovem domu. Obiskala ga je z namenom dobiti njegov podpis za njegovo knjigo Mojih sedem svetovnih potovanj. Leon Štukelj jo je prijazno sprejel ter se z njo pogovarjal več kot dve uri, čeprav se pred tem nista nikoli videla in poznala.  Leon Štukelj je bil rojen leta 1898 v Novem mestu in je umrl v Mariboru leta 1999 tik pred svojim stoprvim rojstnim dnem. Kot orodni telovadec je začel telovaditi pri sokolih in je od leta 1922 do 1936 sodeloval na sedmih svetovnih in treh olimpijskih igr ...

Preberi več

Antonija Sodja se je srečala z g. Leonom Štukljem na njegovem domu. Obiskala ga je z namenom dobiti njegov podpis za njegovo knjigo Mojih sedem svetovnih potovanj. Leon Štukelj jo je prijazno sprejel ter se z njo pogovarjal več kot dve uri, čeprav se pred tem nista nikoli videla in poznala. 

Leon Štukelj je bil rojen leta 1898 v Novem mestu in je umrl v Mariboru leta 1999 tik pred svojim stoprvim rojstnim dnem. Kot orodni telovadec je začel telovaditi pri sokolih in je od leta 1922 do 1936 sodeloval na sedmih svetovnih in treh olimpijskih igrah. Skupno je osvojil 11 zlatih, 7 srebrnih in 8 bronastih odličij.

Slika

Lokacija

Prikaži lokacijo

Informacije

Avtor originalnega gradiva

Štukelj

Čas, ki ga prikazuje slika

1990

Osebe na fotografiji

Leon Štukelj, Antonija Sodja

Ključne besede

šport, telovadba, gimnastika

Datum objave

25.01.2018 09:58

Zadnja sprememba

25.01.2018 10:00

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam