Zemljevid  

Družina Škoflek iz Celja, 1948

Na fotografiji: mama Ana in oče Ignac z otrokoma Mileno in Milanom. Pod maminim srčkom je v tistem času bilo še eno srce, in sicer malega Marjančka, mojega moža, ki se je rodil marca 1949. Zanj sta starša večkrat dejala, da je "božji dar".  Brat Milan je bil od njega starejši devetnajst, sestra Milena pa deset let. Vsi so ga imeli zelo radi in ga imeli "kot za igračko". Na žalost so že vsi pokojni, razen Milene, moje svakinje, ki pa je že tudi v jeseni življenja. No, kot je bilo temu v otroštvu, je še vedno nekoliko po ...

Preberi več

Na fotografiji: mama Ana in oče Ignac z otrokoma Mileno in Milanom.

Pod maminim srčkom je v tistem času bilo še eno srce, in sicer malega Marjančka, mojega moža, ki se je rodil marca 1949. Zanj sta starša večkrat dejala, da je "božji dar". 

Brat Milan je bil od njega starejši devetnajst, sestra Milena pa deset let. Vsi so ga imeli zelo radi in ga imeli "kot za igračko".

Na žalost so že vsi pokojni, razen Milene, moje svakinje, ki pa je že tudi v jeseni življenja. No, kot je bilo temu v otroštvu, je še vedno nekoliko pokroviteljska do brata Marjana.

Se pa še vedno veliko družimo in skupaj obujamo spomine na mlade dni.

Slika

Lokacija

Informacije

Čas, ki ga prikazuje slika

1948

Obdobje nastanka slike

20. stoletje

Kraj

Celje

Osebe na fotografiji

Ana Škoflek, Ignac Škoflek, Milan Škoflek, Milena Škoflek

Ključne besede

družinske fotografije, spomini

Datum objave

29.08.2018 15:20

Zadnja sprememba

29.08.2018 16:56

Možnost filtriranja

Iskanje

Tip vsebine

KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE
KATEGORIJE

Organizacija

Partner

Spletni portal KAMRA uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam