4. razred - 1. OŠ Celje

Zgornja vrsta: Srečko Čater, Dušan Pešec, Dušan Pertinač, Milan Čepin, Iztok Hari, Rafko Jan, Petek, Andrej Pfefferer, Janez Ratajc, Marjan Rom, Marjan Kranjc Srednja vrsta:  Hrnčič, Igor Lešnik, Dragica Plevčak, Penovski, Alenka Cank, Soklič, Irena Kolenc, Frida, Valerija Žolnir, Jožica Tanjšek, ---, Koštomaj Cirila Spodnja vrsta: Dagmar, Nuša Dimec, Jera Rojc, Irena Brečko, Ruža Planko, Marija Hrnčič, Ocvirk, ---, Romana Zoja Jerič, Edita Tavželj, Damjana Škrabl, Vilčnik, Honjec. V drugi vrst ...

V drugi vrsti stoji razrednik Franc Kolenc.

1. OŠ Celje